Vi hjälper dig

Kort och gott – vi vill göra det enkelt för dig att profilera ditt varumärke på kläder och produkter.

Engagemang, service och stort hjärta – det är det som skiljer oss från våra större branschkollegor. Hos oss ska det alltid vara enkelt. Med vår kunskap och långa erfarenhet guidar vi dig till den bästa helhetslösningen. Vi arbetar långsiktigt och har nära samarbete med en hel rad leverantörer – stora som små – med den gemensamma nämnaren att de står för god kvalitet, hållbarhet och säkra leveranser.

Sedan starten 1999 har VSOP utvecklats till en nationell partner för både stora och små företag som har löpande behov av yrkeskläder, verktyg, skyltar och profilprodukter. Idag är vi 13 medarbetare som gärna hjälper dig!

Affärsidé

Med engagemang, service och stort hjärta, hjälper VSOP företag och organisationer att stärka sitt varumärke genom profilering av yrkeskläder, skor, verktyg, profilprodukter samt foliering på bilar och skyltar.

Vision

Största hjärtat inom profilering.

Mission

Vi hjälper dig

Hållbarhet

För oss innebär det att våra produkter håller god kvalitet och har tillverkats under bra förhållanden. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du handlar av oss. Vi tror på samarbete och att vi tillsammans kan minska vår påverkan på klimatet.

Miljö

Att skydda miljön är vår gemensamma skyldighet. Vi strävar ständigt efter att minska vår miljöpåverkan och har hållbarhet som en ledstjärna i vår verksamhet. Självklart följer vi miljölagstiftning och bidrar till FNs globala mål inom de områden vi kan påverka.

Kvalitet

En viktig hållbarhetsaspekt är kvalitet. Vi är måna om att våra produkter håller god kvalitet. På så sätt används de längre, vilket ger ett större värde för dig som kund samtidigt som vi minskar vår gemensamma påverkan på miljön.

Schyssta villkor

Våra produkter ska tillverkas under schyssta villkor. Det innebär förhållanden som är trygga, rättvisa och där alla medarbetare behandlas med värdighet och respekt.