Skylt & dekor

I vår produktionshall tillverkar vi skyltar, folierar bilar samt printar vepor och dekaler. Vi hjälper dig med allt från första layoutskiss till montering på plats.

Fasadskyltar

Svensktillverkade skyltar av hög kvalitet – allt från avancerade ljusskyltar till enkla plåtskyltar. Vi hjälper dig i hela processen från planering, design och bygglov till montering på plats över hela Sverige.

Bildekor

Enkla dekaler eller helfoliering – Niklas och Malak hjälper dig. De har båda lång erfarenhet och vet vikten av att vara noggranna. Vi samarbetar också med flera bilfirmor och folierar på plats innan leverans till kunden.

Att tänka på inför foliering

Skyltar – ute & inne

Stora byggskyltar, mäklarskyltar, hänvisningsskyltar, dekaler i alla tänkbara format, foliering av glaspartier eller golv… Vi löser det.

Vepor, banderoller, flaggor

Hos oss finns inga färdiga mått, vi tillverkar i exakt de mått du önskar! Vi guidar till de bästa materialvalen och tar fram layoutskisser. Vid större upplagor samarbetar vi med producenter i Polen och Estland.

Mässor

Vi har lång erfarenhet av framtagning av mässmaterial och montrar. Välkommen att höra av dig, så hjälper vi dig till en bra lösning.

Roll-uper i formatet 85 x 200 cm har vi på lager och printar på plats, vilket gör att vi kan erbjuda riktigt snabb leverans.

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Jonas Gullberg VD, ägare
070 – 680 91 27
Niklas Henriksson
073 – 421 62 58
Malak Maksound
072 – 261 57 18

Besök oss

Butiken i Örebro
Propellervägen 2, Örebro
Måndag – fredag 7.00 – 17.00

Inspiration